Vaření

Nože na loupání, krájení a snídaňové nože

Zelenina dodá každému jídlu krásnou barvu, chuť a výživné látky a se správným nožem na zeleninu se krájení, sekání, loupání, drcení a plátkování zeleniny stane radostnou činností.

uvodni snidanovy nuz
Zdroj: Fiskars

Tradiční nůž střední velikosti je nezbytný při přípravě řady různých druhů ovoce a zeleniny. Pro ovoce nebo zeleninu s tvrdší slupkou bude nejlepší snídaňový nůž vybaven dlouhou, štíhlou, vroubkovanou čepelí. A malý, lehký loupací nůž rychle odstraní slupku z brambor, mrkve, lilku, okurky a dalších plodů.

okrajovaci nuz
Zdroj: Fiskars

Nože Fiskars All Steel jsou vyrobeny z nejčistší a nejkvalitnější nerezové oceli, která zaručuje prvotřídní výkon a dlouhou životnost. Japonská ocel s vysokým obsahem uhlíku Aichi zajišťuje vynikající odolnost a bezešvá litá struktura nabízí krásnou, nadčasovou estetiku. Díky optimálnímu vyvážení je krájení pohodlné a přirozené.

Snídaňový nůž je vybaven silnou vroubkovanou čepelí pro krájení potravin s tenkou kůrkou nebo slupkou, jako jsou rajčata.

Okrajovací nůž i loupací nůž mají robustní, kompaktní čepel, ideální pro loupání a krájení drobného ovoce a zeleniny.

loupaci nuz
Zdroj: Fiskars

Více informací na www.fiskars.cz

Komerční informace; zdroj: FISKARS