Tradiční nůž střední velikosti je nezbytný při přípravě řady různých druhů ovoce a zeleniny. Pro ovoce nebo zeleninu s tvrdší slupkou bude nejlepší snídaňový nůž vybaven dlouhou, štíhlou, vroubkovanou čepelí. A malý, lehký loupací nůž rychle odstraní slupku z brambor, mrkve, lilku, okurky a dalších plodů.
Nože Fiskars All Steel jsou vyrobeny z nejčistší a nejkvalitnější nerezové oceli, která zaručuje prvotřídní výkon a dlouhou životnost. Japonská ocel s vysokým obsahem uhlíku Aichi zajišťuje vynikající odolnost a bezešvá litá struktura nabízí krásnou, nadčasovou estetiku. Díky optimálnímu vyvážení je krájení pohodlné a přirozené.
Snídaňový nůž je vybaven silnou vroubkovanou čepelí pro krájení potravin s tenkou kůrkou nebo slupkou, jako jsou rajčata.
Okrajovací nůž i loupací nůž mají robustní, kompaktní čepel, ideální pro loupání a krájení drobného ovoce a zeleniny.
Více informací na www.fiskars.cz
Komerční informace; zdroj: FISKARS